Eskişehirde Ekspertiz

Vizyonu ve misyonuyla Eskişehir Oto Ekspertiz sektöründe öncü…

Eskişehirde Ekspertiz, teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip, detaylı “oto ekspertiz raporu” düzenleyen Eskişehir Oto Ekspertiz sektörünün profesyonel, tarafsız, tam donanımlı kuruluşudur. İkinci el oto check up merkezidir. Bağımsızlık ve Tarafsızlık ilkemiz gereğince hiçbir araç satış, galeri, servis ile sözleşmemiz veya anlaşmamız yoktur. Etik değerlerimiz nedeni ile hiçbir Oto Satış Merkezinde veya Oto Galericiler Sitesinde şubelerimiz yoktur. Eskişehir Computest ; alıcı ve satıcının rahatlıkla buluşabildiği, 2.el araçlarını tarafsızca test ve ekspertiz ettirebildiği Bağımsız Oto Ekspertiz Merkezidir, Herkese eşit mesafededir ve Profesyoneldir.

Düzenlenen oto ekspertiz detaylı raporu tamamen garantimiz altındadır. Hiçbir şekilde inkar yoluna gidilmemektedir. Yapılacak hile ve hatalarda firmamız hatasını kabul edecektir. Etik değerlerimiz gereği bu işleme gerek dahi duyulmayacaktır. Çünkü Doktor Oto Ekspertiz işini düzgün yapan, ahlağı hayat biçimi olarak benimsemiş insanlardan oluşmaktadır.

Alanında uzman olan Doktor Oto Ekspertiz ile ikinci el araç alırken güven duygunuzu kazanın. Herhangi bir firma veya kişi ile kesinlikle anlaşması bulunmayan bunu etik değer sayan firmayız.

Eskişehir Computest dünya standartlarında olan makina parkurumuz ile detaylı ekspertiz raporu çıkartıyoruz. Almak istediğiniz aracı fren test, süspansiyon test, yanal kayma ve yanal kayma testi, testlerine tabii tutuyoruz. Bu testlere tabii olan aracın sonrasında kaporta boya şanzıman motor ve şasenin durumunu kontrol ediyoruz. Ülkemizde değer kaybına sebep olan Kaporta boya bölümünün ne durumda olduğunu bilmemek sonrasında ciddi maddi zararlara sebep olabilir. Eskişehir Computest ile cebinizde rahat kafanızda.

Eskişehir Oto Ekspertiz motoru yorgun uzun kilometreler yapmış bir araç size masraf çıkartabilir. Maddi ve manevi sizi üzebilir. Araç beyninde olabilecek bir arızayı tespit etmemiz sizin menfaatinize olacaktır. İkinci el araç almak isteyen müşterilerimiz Eskişehir Computest de verdiğimiz rapor ile gönül rahatlığı ile aracınızı alabilir ve satabilirsiniz.

İletişim: +90 (505) 256 50 52

Vizyon & Misyon